20 Latihan Soal tentang Pronoun dan Jawabannya

In Soal 26461 views

20 Latihan Soal tentang Pronoun dan Jawabannya – Ingin melatih kemampuan grammar terutama pronoun? Anda bisa menggunakan contoh-contoh soal di bawah ini.

1. In spite of her friends’ complaints, he decided to live with ___ girl friend in Los Angeles.
a. him
b. her
c. his
d. our
e. us

2. If you to see my family next weekend, give ___ my best regards and don’t forget to bring the gifts.
a. us
b. them
c. its
d. it
e. we

3. I can’t understand ___ when they speak Spain. They seem weird. They should study more.
a. me
b. his
c. her
d. my
e. them

4. We can find the magazine in the library. is very complete. We can find various books there.
a. my
b. we
c. they
d. she
e. it

Baca juga:  Contoh Soal Vocabulary Plus Jawabannya

5. Nana felt worried about the children, so she asked ___ husband not to go abroad for the job.
a. his
b. her
c. their
d. its
e. him

6. We meet ___ friends at the mall yesterday.
a. our
b. your
c. its
d. it
e. me

7. I can’t find ___ pencil. Can I borrow ___ , Diana?
a. my, their
b. me, your
c. my, your
d. my, yours
e. yours, mine

8. Will you lend me your book? I will return tomorrow. I promise.
a. me
b. her
c. him
d. it
e. us

9. This building is so expensive for ___ . We can’t pay such a high rent. We need to think again.
a. them
b. her
c. us
d. it
e. him

10. I have so many plans. I am afraid that I can’t realize ___.
a. us
b. them
c. you
d. me
e. him

Baca juga:  50 Contoh Soal Gerund dan Infinitive Beserta Jawabannya

11. He should control ___ words so that he wouldn’t say something bad.
a. her
b. his
c. their
d. our
e. you

12. I need help to finish ___ work. I am so busy these days. I am not feeling well now.
a. my
b. me
c. their
d. mine
e. them

13. I don’t know how to say it to ___ that I love him. It is so difficult to say. Any idea?

a. it
b. him
c. his
d. its
e. their

14. Despite ___ young age, she is very brave to fight the robbers.
a. him
b. his
c. her
d. their
e. us

15. They ate many foods at my birthday party. I feel happy that like what I cooked.
a. them
b. they
c. me
d. I
e. she

Baca juga:  Soal Bahasa Inggris Tentang Clause & Kunci Jawaban

16. I forgot to prepare for teaching this morning. Last night was sick.
a. I
b. she
c. he
d. it
e. you

17. am in front of your house now. Go downstairs and see me now.
a. I
b. She
c. He
d. You
e. We

18. I can’t read the map. Would help me, please?
a. you
b. he
c. me
d. my
e. your

19. My brother is invited to their wedding party. are our friends.

a. their
b. they
c. them
d. I
e. We

20. What’s wrong with? You look pale. Are you sick?

a. she
b. her
c. his
d. you
e. us

JAWABAN

1. C
2. B
3. E
4. E
5. B
6. A
7. D
8. D
9. C
10. B
11. B
12. A
13. B
14. C
15. B
16. B
17. A
18. A
19. B
20. D

Soal Latihan tentang Ungkapan Talking about Ability beserta Kunci Jawaban
Soal Latihan tentang Ungkapan Talking about Ability beserta Kunci Jawaban
Soal Latihan tentang Ungkapan Talking about Ability
Contoh Soal Latihan Bahasa Inggris tentang Infinitive Verbs dan Gerund
Contoh Soal Latihan Bahasa Inggris tentang Infinitive Verbs dan Gerund
Contoh Soal Latihan Bahasa Inggris tentang Infinitive
Contoh Latihan Soal Bahasa Inggris tentang Penggunaan Going to dan Will
Contoh Latihan Soal Bahasa Inggris tentang Penggunaan Going to dan Will
Contoh Latihan Soal Bahasa Inggris tentang Penggunaan
Soal Latihan Bahasa Inggris tentang Penggunaan Used to dan Would
Soal Latihan Bahasa Inggris tentang Penggunaan Used to dan Would
Soal Latihan Bahasa Inggris tentang Penggunaan Used
Latihan Soal tentang Materi Should beserta Kunci Jawaban
Latihan Soal tentang Materi Should beserta Kunci Jawaban
Latihan Soal tentang Materi Should beserta Kunci
Soal Bahasa Inggris Tentang Clause & Kunci Jawaban
Soal Bahasa Inggris Tentang Clause & Kunci Jawaban
Soal Bahasa Inggris Tentang Clause & Kunci
Must read×

Top